© Network Security 2013
Acasa Despre noi Servicii Cursuri Produse Nevoia de securitate Contact
Helping your Business PRODUCE

Servicii

Serviciile oferite de societatea noastra cuprind urmatoarele domenii:

Audit de performanta

si de conformitate

IT&C si InfoSec

Auditurile pe care Network Security le poate  furniza  pot fi: de sine statator, declansat de  un eveniment/incident, efectuat pentru  pregatirea punerii in  aplicare a unui upgrade  al sistemului/infrastructurii sau personalizate  pentru a rezolva o problema  specifica.  Dar, fara metodologia expertilor implicati in  procesul de audit formal si rezultatele  descoperite in urma auditului ce trebuie  comunicate factorilor de decizie in businessul respectiv, nici o solutie fiabila nu poate fi  dezvoltata. 
Mai multe informatii

Evaluarea

vulnerabilitatilor si

analiza riscului la

sistemele informatice

Toate organizatiile se confrunta cu un anumit  nivel de risc asociat cu diverse amenintari.  Aceste amenintari pot fi rezultatul unor  evenimente naturale, accidente sau acte  intentionate pentru a provoca daune.  Indiferent de natura amenintarii, proprietarii  afacerii au responsabilitatea de a limita sau  de a gestiona riscurile provenite din aceste  amenintari in masura in care este posibil.
Mai multe informatii

Teste de penetrare

pentru evaluarea

infrastructurii si/sau  a

aplicatiilor

in cele mai multe organizatii, infrastructura  IT&C sta la baza proceselor critice de  business ce sustin afacerea in sine. Pe  masura ce companiile devin mai dependente  de informatiile lor, impactul asupra afacerii in  cazul unor posibile incidente/evenimente de  securitate petrecute in interiorul infrastructurii  IT&C ce susţine afacerea, de asemenea,  creste. Network Security ofera servicii pentru  a minimiza acest risc si pentru a asigura un  nivel corespunzator al confidentialitaţii,  integritaţii si disponibilitaţii datelor si  sistemelor ce susţin afacerea.
Mai multe informatii

Managementul

securitatii informatiei

InfoSEC - ansamblul masurilor şi  structurilor de protecţie a informaţiilor ce sunt  prelucrate, stocate sau transmise prin  intermediul sistemelor informatice si de  comunicaţii, precum şi al altor sisteme  electronice, impotriva ameninţarilor şi a  oricaror acţiuni care pot aduce atingere  confidenţialitaţii, integritaţii, disponibilitaţii,  autenticitaţii şi  nonrepudierii informaţiilor  precum şi afectarea funcţionarii sistemelor  informatice, indiferent daca acestea apar  accidental sau intenţionat.
Mai multe informatii

Revizuirea politicilor

si procedurilor de

securitate

Politicile de securitate definesc ceea ce  inseamna securitatea pentru o organizatie,  iar procedurile de securitate definesc in  detaliu cum se transpun politicile in practica.  Cu alte cuvinte politicile raspund la  intrebarea “Ce vreau sa fac?” iar procedurile  la intrebarea “Cum fac ceea ce mi-am propus prin politici?”. Aceasta este o definitie  generica, la nivel inalt, care ar trebui sa  directioneze actiunile fiecarei organizatii in  ceea ce priveste securitatea informatiei.  Acesta include o serie de domenii, cum ar fi  controlul accesului, clasificarea informatiilor,  utilizarea acceptabila, detectarea  intruziunilor, raspunsul la incidente, etc.  Network Security beneficiaza de o experienta  vasta in elaborarea politicilor si procedurilor  de securitate bazate pe obiectivele si  cerintele de afaceri. 
Mai multe informatii

Continuarea afacerii si

recuperarea datelor

Cum stabiliti daca organizatia  dumneavoastra este pregatita proactiv pentru  un eveniment neplanificat si nedorit sau are  flexibilitatea necesara pentru a raspunde la  asa ceva? Afacerea in care dumneavoastra  credeti, v-ati pus toate sperantele si eforturile  pentru a atinge succesul, are rezistenta  necesara pentru a reactiona rapid la un  eveniment neprevazut produs de unul din  angajatii firmei sau de o persoana straina  sau la o catastrofa naturala? Merita sa va  asumati riscul de pierdere sau afectare  majora a afacerii in cazul aparitiei unui  dezastru, in conditiile in care puteti sa  acoperiti un risc major contra unui cost  bugetat?
Mai multe informatii

Consultanta si

administrare IT&C

Mentenanta retelei de calculatoare, a 

serverelor, statiilor de lucru sau a 

echipamentelor periferice se efectueaza cu 

promptitudine si profesionalism. Specialistii 

Network Security vor asigura ca toate 

echipamentele beneficiarului sa functioneze 

in parametrii optimi.

Mai multe informatii

Analiza de risc la

securitatea fizica

pentru unitatile detinatoare de bunuri si valori care constituie obiectul acestui tip de lucrari, conform prevederilor Legii nr. 333/2003
Mai multe informatii

Audit financiar, tehnic

si de securitate al

proiectelor finantate

din fonduri

structurale

Auditul (financiar, tehnic si/sau de securitate  a sistemelor implementate) este obligatoriu  in cazul finantarilor europene. Cu toate  acestea doar o evaluare riguroasa va  garanta atat rambursarea cheltuililor  efectuate cat si eliminarea riscurilor de a  returna fondurile primite si utilizate pentru  cheltuieli neeligibile.
Mai multe informatii Servicii